მოცემული პარამეტრების ანალიზი:
| მაჩვენებლები | საზომი ერთეული |
| სუნი | ბალები |
| გემო | ბალები |
| ფერიანობა | გრადუსი |
| სიმღვრივე |
სიმღვრივის ერთეული (ფორმაზინით) ან მგ/ლ (კაოლინით) |
| სულფატები (SO4 2–) | |
| ქლორიდები (CI – ) | |
| ნავთობპროდუქტები, ჯამური | |
| ზედაპირულად აქტიური ნივთიერბები ანიონოაქტიურები | |
| სიხისტე | |
| კალციუმი (Ca) | |
| მაგნიუმი (Mg) | |
| ნატრიუმი (Na) | |
| თუთია(Zn2+), | |
| რკინა (Fe, ჯამური), | |
| მეზოფილური აერობები და ფაკულტატური ანაერობები | |
| საერთო კოლიფორმული ბაქტერიები | |
| ე.კოლი | |
| პათოგენური მიკროორგანიზმები, მათ შორის Salmonella | |
| კოლიფაგები | |
| Pseudomonas aerugiosa (მხოლოდ დაფასოებულისათვის) | |
| Streptococus faecalis | |
| ლამბლიებისცისტები | |
| დიზენტერული ამებასცისტები | |
| წყალბადის მაჩვენებელი | |
| პერმანგანატული ჟანგვადობა | |
| საერთომინერალიზაცია (მშრალი ნაშთი) მგ /ლ | |
| ბარიუმი (Ba 2+) | |
| ბორი(B,ჯამური) | |
| დარიშხანი (As,ჯამური) | |
| ვერცხლისწალი (Hg, არაორგანული), | |
| კადმიუმი(Cd, ჯამური) | |
| მანგანუმი(Mn, ჯამური) | |
| მოლიბდენი(Mo, ჯამური) | |
| ნიკელი(Ni, ჯამური) | |
| ნიტრატები(NO-3–ით ხანმოკლე ზემოქმედება), | |
| ნიტრიტები (NO-2–ით ხანგრძლივი ზემოქმედება), | |
| სელენი(Se, ჯამური) | |
| სპილენძი(Cu, ჯამური) | |
| ტყვია(Pb, ჯამური) | |
| ფტორიდები (F -) | |
| ქრომი (Cr6+) | |
| სტიბიუმი(Sb) | |
| ციანიდები(CN-) | |
| პესტიციდების საერთო შემცველობა | |
