მოცემული პარამეტრების ანალიზი:
მაჩვენებლები | საზომი ერთეული |
სუნი | ბალები |
გემო | ბალები |
ფერიანობა | გრადუსი |
სიმღვრივე |
სიმღვრივის ერთეული (ფორმაზინით) ან მგ/ლ (კაოლინით) |
სულფატები (SO4 2–) | |
ქლორიდები (CI – ) | |
ნავთობპროდუქტები, ჯამური | |
ზედაპირულად აქტიური ნივთიერბები ანიონოაქტიურები | |
სიხისტე | |
კალციუმი (Ca) | |
მაგნიუმი (Mg) | |
ნატრიუმი (Na) | |
თუთია(Zn2+), | |
რკინა (Fe, ჯამური), | |
მეზოფილური აერობები და ფაკულტატური ანაერობები | |
საერთო კოლიფორმული ბაქტერიები | |
ე.კოლი | |
პათოგენური მიკროორგანიზმები, მათ შორის Salmonella | |
კოლიფაგები | |
Pseudomonas aerugiosa (მხოლოდ დაფასოებულისათვის) | |
Streptococus faecalis | |
ლამბლიებისცისტები | |
დიზენტერული ამებასცისტები | |
წყალბადის მაჩვენებელი | |
პერმანგანატული ჟანგვადობა | |
საერთომინერალიზაცია (მშრალი ნაშთი) მგ /ლ | |
ბარიუმი (Ba 2+) | |
ბორი(B,ჯამური) | |
დარიშხანი (As,ჯამური) | |
ვერცხლისწალი (Hg, არაორგანული), | |
კადმიუმი(Cd, ჯამური) | |
მანგანუმი(Mn, ჯამური) | |
მოლიბდენი(Mo, ჯამური) | |
ნიკელი(Ni, ჯამური) | |
ნიტრატები(NO-3–ით ხანმოკლე ზემოქმედება), | |
ნიტრიტები (NO-2–ით ხანგრძლივი ზემოქმედება), | |
სელენი(Se, ჯამური) | |
სპილენძი(Cu, ჯამური) | |
ტყვია(Pb, ჯამური) | |
ფტორიდები (F -) | |
ქრომი (Cr6+) | |
სტიბიუმი(Sb) | |
ციანიდები(CN-) | |
პესტიციდების საერთო შემცველობა |